Hand & Voet

Omdat handen en voeten uw ledematen zijn die u relatief het meest gebruikt, is het af en toe erg belangrijk deze ook de nodige rust te gunnen.

Speciaal voor u hebben we hiervoor een aantal speciale behandelingen samengesteld.

Shellac: Mooi uitziende nagels in uw gewenste kleur die gegarandeerd twee weken blijven zitten! Uw eigen nagels worden sterker en mooier. Inclusief afhalen. €32,50
Manicuren met blanke lak €32,50
Gekleurde nagellak i.c.m. manicuren €7,50
Handpakking €14,50
Cosmetische voetverzorging met blanke lak €32,50
Gekleurde lak i.c.m. voetverzorging €7,50
Voetpakking €14,50

 

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke   nagels sterker te maken( kan ook in combinatie met shellac).

Kuur 3x IBX behandelingen inclusief mini manicure ( 1x per week)

Losse IBX 1ste behandeling

Losse IBX vervolgbehandelingen

IBX per nagel

 

 

 

 

€92.50

€15.00

€10.00

€7.50

Pedicuren 50 min/Cosmetische/medische voetbehandeling en overmatig eelt en/of kloven behandelen en incrémen excl. nagels lakken.

Nagels lakken

 

Deelbehandeling Pedicure/ ingegroeide nagel of likdoorn verwijderen 

€39,50

 

 €7,50

 

€16,00

 


Teennagel correctie met Wilde-Pedique plus.

Met deze methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. 

Prijs per nagel € 19,50 excl. pedicurebehandeling.

Maak direct een afspraak! Ook mogelijk met shellac.

Schimmelnagels:Het is ook mogelijk om met de Elos-methode kalknagels aan handen en voeten te behandelen.De laser vernietigt de schimmels in en onder de nagel. De bacteriën worden afgevoerd en er zal een gezonde nagel terug groeien.Maak een afspraak bij onze huidtherapeute van Cosmetique Totale.

www.cosmetique-totale.nl/kalknagels-laserbehandeling/