Coronavirus

Eindelijk is het dan zover! Woensdag 1 juli mogen wij onze deuren weer openen. Wij zijn, net als jullie, erg enthousiast en we hebben er weer zin in. Om op een veilige manier open te kunnen, hebben wij vanuit het RIVM strakke voorwaarden meegekregen. Zo is het nu bijvoorbeeld verplicht om te reserveren. Om iedereen de mogelijkheid te geven om van onze sauna te genieten vragen we een aankomst- en vertrektijd met een maximaal verblijf van 6 uur.

 

De 'Corona huisregels'

Net als heel Nederland, moeten ook wij voldoen aan de algemene voorwaarden van het RIVM. Daarom hebben wij op basis hiervan onze 'Corona huisregels' opgesteld. Zo kan iedereen veilig genieten van de sauna!

 1. Desinfecteer voorafgaand aan, én tijdens je bezoek je handen regelmatig;
 2. Houd 1,5 meter afstand;
 3. Schud geen handen;
 4. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 5. Ga alleen naar binnen met reservering;
 6. Maximaal 2 bezoekers per reservering;
 7. Kom niet eerder dan je gereserveerde tijd naar Sauna & Beauty Ommen en vertrek niet later dan de aangegeven tijd;
 8. Blijf thuis als jij, of één van je huisgenoten, Corona gerelateerde klachten heeft.
 9. Bij alle faciliteiten hangt een bordje met daarop aangegeven hoeveel personen er tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Dit met inachtneming van de 1.5 meter. Hou je hier alsjeblieft aan;
 10. De tafels en stoelen in het restaurant zijn zo neergezet dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Verplaats geen tafels en stoelen en blijf aan jouw tafel zitten;
 11. Als alle tafels in het restaurant bezet zijn, is het vol en mag je het later nog eens proberen. 
 12. Betaal bij voorkeur met pin of contactloos;
 13. Met al deze regels zou je bijna vergeten dat je vooral moet gaan genieten van alles wat Sauna & Beauty Ommen te bieden heeft!